Menü
Ön itt jár: > >

ART HEKK

Az ART HEKK ikonikus terméke a diófából készült fahalak, melyek mindegyike külön formával és egyedi festéssel lettek kialakítva egyetlen célból: aki megvásárolja őket, rájuk nézve mindig visszakapjon valamit a nyárból, a vidámságból, a pozitív energiából, ami a halakból árad.

Mellette újrahasznosított molinótáskák, grafikák, pólók is alkotják az ART HEKK repertoárját, hasonló szellemben.   

Az ART HEKK család legújabb tagja Jónás, egy egyedi, szerethető, fából készült halformájú közösségi tér, melynek teste gőzölt technikával hajlított falécekből áll, formavilága pedig letisztult és megidézi a klasszikus hajóbelsőket is. Anyaga és kialakítása naturalisztikus és a kortárs skandináv dizájnra hajaz, melyet tökéletesen ellensúlyoz az ART HEKK színes termékpalettája a mozgó hal belsejében. 
Funkcióját tekintve ez a páratlan mozgó hal egyben galéria, bolt és workshop-helyszín is, egyszóval egy multifunkcionális közösségépítő tér, melyre jó ránézni és amelybe kicsik-nagyok is beléphetnek, ha egy kis ART HEKK művészetre vágynának.

Képeslap

 A strand, a nádas, a kacsák, a Badacsony, a naplemente, az üdülők, a lángos, a palacsinta. A diszkólézer, ami csóváskodik az éjszakában, a tompa tucc-tucc, ami átkel a túlsó partról. A fürdőrucik, a lányok, a fecskék és fruskák, a napolaj, a matrac,  a bóják, a komp, az iszap meg a szaga. A vonat zaja, ami átmegy hangosbemondóba. A vitorlások. A ringás a vízen. A szúnyog, amit lenyeltünk.

Minden nyár retro, minden idő múlt.


Képtelen lap

A tó, aminek csak északi és déli partja van – keleti és nyugati nincs. Ez hogy lehet?  Tovább megyek. Van-e Magyarországnak tengere? Nincs. Akkor miért hívják úgy a Balatont, hogy a magyar tenger? Aztán. Hogy hívják a Balaton legnépszerűbb halát? Hekk. És milyen hal nincs a Balatonban? Hekk.

Ez, ahogy a dolgok festik magukat minálunk. A dolgok kicsi, de nagyszerű és vidám  értelmetlensége, amelyben olyan otthonosan fürdünk. A valóság, amelyet meghekkeltünk. Erről szól az ART HEKK.

Hogy a képtelen képes legyen.

 

Keresés