Menü

Gyakori kérdések

Banki átutalás esetén milyen adatokat tüntessek fel a megbízáson?

Kedvezményezett neve: ART HEKK Kft.
Számlavezető bank: K&H Bank
Számlaszám: 10400951-50526769-68521002
Kérjük, hogy a megjegyzés rovatba a nevedet és a megrendelés számát írd be a könnyebb azonosíthatóság kedvéért!

 

Pontosan mennyi idő alatt kapom meg a megrendelt termékeket?

Amennyiben a termékek vételárát előre átutalással fizeted, akkor az utalásod beérkezését követő munkanapon adjuk fel a csomagodat, amely a feladás napjától számítva legfeljebb 2 munkanapon belül érkezik meg az általad megjelölt Postára, PickPack átvevőhelyre . 
Amennyiben a termékek vételárát utánvéttel fizeted, akkor a rendelésed leadását követő munkanapon adjuk fel a csomagodat, amely a feladás napjától számítva legfeljebb 2 munkanapon belül érkezik meg az általad megjelölt Postára, PickPack átvevőhelyre.

 

Miért nem tudok bankkártyás, illetve PayPal fizetést választani?

Mivel maga az ART HEKK webshop nemrég és igen rövid idő alatt kezdte el működését, a kényelmes közvetlen banki fizetés mód aktiválására még várni kell, a szerződések már folyamatban vannak. Amennyiben először jársz az ART HEKKnél s ez az első rendelésed, javasoljuk az utánvétes, vagy a személyes vásárlás lehetőségét.

 

Ha egy termék nincs raktáron de "Előrendelhető", mit kell tennem hogy megrendelhessem?

Ebben az esetben kérlek írj nekünk a hello@arthekk.hu címre, jelöld meg a terméket és a kívánt méretet. 24 órán belül választ adunk a termék előrelátható elkészültének időpontjáról és megrendeléssel kapcsolatos további teendőkről.

 

Hogyan értesülök arról, hogy megérkezett a csomagom?

A Posta e-mailben értesít a csomag érkezéséről. A PickPack szintén e-mailben küld értesítőt, illetve ezen túl még egy sms értesítést is kapsz. Amennyiben nem kapsz e-mailt a fent megadott szálltási határidő elteltével, kérjük, jelezd nekünk az hello@arthekk.hu címen.

 

Mit lehet tudni a fatáblákról (Pakli sorozat)?

Minden egyes fatábla elkészítésénél a lehető legnagyobb odafigyeléssel, gondossággal jártunk el.
Minőségi lucfenyő táblákra kerülnek az olajfestmény reprodukciók. Minden egyes táblát ellátunk egyedi égetőbélyegzéssel, szignóval.
Vizesbázisú lakkréteggel vonjuk be a táblákat, mely kellő védelmet nyújt. Tisztitásukhoz enyhén nedves törlőrongyot javaslunk.

 

Mit lehet tudni a fahalakról (HEKK sorozat)?

Minden egyes fahal egyedi kiképzésű. Fafaragó mester gondoskodik a sablonos formák használatának elkerüléséről, hogy egyedi Halat tarthass a kezedben.
Ahogy a fa kiképzése is mindig más és más, úgy a festékkel felvitt vizuális világ is egyszeri, megismételhetetlen, ezzel is emelve az eszmei értékét.
Vizesbázisú lakkréteggel vonjuk be a halakat, mely kellő védelmet nyújt akár szabadtéri használat esetén is. Tisztitásukhoz enyhén nedves törlőrongyot javaslunk.

 

 

Keresés